top of page

Kissa ja koira

Olipa kerran kissa ja koira, he oliva kavereita ja eivät riidelleet yhtääkään kertaa. Mutta yhtäkki he olivatkin riidoissa, koska kissa oli koiralle kateellinen siitä että koira sai hyvämmän ruoan ja kissa pahan.Hei, koira syöppä tämä minun ruokani, niin minä syön sinun ruoan.-En todellakaan syö, sanoi koira.-Kyllä sinun pitää maistaa minunki ruokani, sanoi kissa.-Miksi, onko pakko?, kysyi koira.-No on, sanoi kissa.-No okei, sanoi koira.-Nam sinulla onki hyvempi ruoka, sanoi kissa.-Hyi, sinun ruokasi on pahaa, vastasi koira.-No ei olla sitten kavereita, sanoi kissa surullisena.-No ei sitten, sanoi koira vihaisena.Viikot kuluivat, kissa ja koira eivät ole vieläkään kavereita.Kissa itki katkerasti kotona, ja koira askarteli anteeksipyyntökorttia kissalle.Kissa meni pihalle, ja koirakin tuli pihalle.-Anteeksi, sanoi koira kissalle, ja antoi kortin.-Anteeksi myös, sanoi kissa koiralle, sitten ne olivat taas kavereita.Sitten ne sanoivat, että ne eivät sitten enään riidelleet.

Hannamari, 10v

Tarinat & Sadut
Viimeisimmät
bottom of page