top of page

Valhe

Elipä kerran tyttö nimeltä Elina. Elina oli 7 vuotias ja aika kiltti. Eräänä päivänä Elina lähti äitinsä kanssa kauppaan. Kaupassa Elina huomasi ihanan pehmonallen jonka hän halusi. Yhtäkkiä Elina näki hirveän ihanan ja kauniin nuken, Elina heitti nallen pois ja otti nuken syliinsä. Minä haluan tämän nuken äiti, Elina parkui. Et sinä noin kallista nukkea voi ostaa, kyllä voin Elina sanoi. Seuraavana päivänä Elina lähti päiväkotiin, siellä oli Elinan kaveri Tiina.Tiinan ympärillä oli paljon väkeä Elinakin meni väen sekaan ja tiinalla oli juuri samanlainen nukke kuin Elina oli nähnyt kaupassa. Minullakin on tuollainen nukke Elina sanoi kateellisesti,onko Tiina vastasi tuo se sitten huomenna tänne niin leikitään niillä. Seuraavana päivänä Elina kertoi äidilleen valheesta. En voi sille mitään että menit valehtelemaan, nyt sinun täytyy vaan kertoa Tiinalle totuus. Päiväkodissa Elina kertoi Tiinalle että hän oli valehdellut. Ei se mitään leikitään minun nukella. Ja niin he leikkivät yhdessä loppupäivän.

Tämän sadun lähetti

Kaisa 9v.Vantaa

Tags:

Tarinat & Sadut
Viimeisimmät
bottom of page