top of page

Tietoa Vanhemmille ja isovanhemmille

Uskomme, että lapset tarvitset oman lehden

 

Toivomme, että Lastenmaa voisi tukea  lapsen itsetuntoa ja auttaa häntä hahmottamaan ympäröivää  maailmaa. Toivomme, että Lastenmaa voisi tarjota lapselle hyviä hetkiä ja iloa. Siksi Lastenmaassa on satuja, runoja, askarteluja ja puuhaa.

 

Monet vanhemmat ja isovanhemmat tahtoisivat keskustella lapsen kanssa uskosta, mutta kaipaavat siihen tukea

 

Tietoa Lehdestä

Toivomme, että Lastenmaa voisi tukea vanhempia, isovanhempia, kummeja,  tarjoamalla välineitä kristillisen kasvatuksen toteuttamiseen arjen keskellä. Iltarukous on perintö, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Opettamalla iltarukouksen annamme lapselle lahjan, joka kantaa häntä silloinkin, kun me itse emme enää ole häntä tukemassa. Ulkoa opittu tai laulettu rukous painuu mieleen, ja sen sanat ovat muistissa vielä vuosikymmenien kuluttua. Lastenmaassa julkaistaan rukouksia eri aiheista ja eri tilanteisiin.

 

Lastenmaassa julkaistaan  Raamatun kertomuksia ja keskustellaan siitä, miten niitä voi soveltaa arkiseen elämään. Lastenmaa antaa vinkkejä siitä, miten kirkkovuoden juhlia voi valmistella ja viettää kodeissa. Askartelut ja tehtävät auttavat elämään mukana vuoden rytmissä.

 

Haluamme ottaa todesta maailman, jossa lapset elävät.

 

Uuteen toimituskuntaan kuuluva taiteiden maisteri Teemu Vilen ohjaa lapsia ja vanhempia liikkumaan netin ja  pelien maailmassa. Ruokatoimittajat, ravitsemusterapeutti Helena Voutilainen ja hänen tyttärensä Ilona antavat vinkkejä terveellisten ja edullisten välipalojen valmistamisesta

 

Pappi vastaa lasten kysymyksiin uskosta ja Jumalasta. Nimimerkki Nalle säveltää uusia lauluja lapsille.

 

 

bottom of page